Hoogwaardige ZHX-PB22 powerbank, 10.000 mAh digitaal display en ingebouwde kabels

ZHX-PB22 Powerbank 10000mAh

 • SKU: BEB9991
 • Conditie: nieuw
 • Celchemie: Li-polymeer
 • Capaciteit: 10.000 mAh
 • Type C-poortingang: 5V/3A, 9V/2A
 • Type C kabeluitgang: 5 ~ 5,9V/3A, 5 ~ 11V/2A, 12V/1,5A
 • Uitgang bliksemkabel: 5V/2A
 • Uitgangsvermogen draadloze oplader: 3 W maximaal
 • Afmetingen: 50x41,2x129,6 mm
 • Garantie: 1 jaar
 • Voorraadstatus : In voorraad
Productbeschrijving
Hoge capaciteit en veelzijdige oplaadopties

Onze 10.000 mAh powerbank ZHX-PB22 zorgt ervoor dat uw apparaten de hele dag van stroom worden voorzien. Uitgerust met een lithium-polymeerbatterij met hoge capaciteit, biedt deze powerbank betrouwbaar en efficiënt opladen. Het heeft twee ingebouwde kabels: een Type-C-kabel met een maximaal vermogen van 22,5 W en een Lightning-kabel met een maximaal vermogen van 10 W, waardoor een verscheidenheid aan apparaten snel en gemakkelijk kan worden opgeladen.

Handig geïntegreerde kabels en snel opladen

Geen vervelende sjouwing van extra kabels meer! Deze powerbank wordt geleverd met ingebouwde Type-C- en Lightning-kabels, waardoor hij perfect is voor het onderweg opladen van smartphones, tablets en andere apparaten. De Type-C-kabel ondersteunt snel opladen met een indrukwekkend vermogen van 22,5 W, terwijl de Lightning-kabel tot 10 W vermogen levert om uw apparaten snel en efficiënt opgeladen te houden.

Draadloos opladen voor slimme wearables

Met de draadloze oplaadfunctie van onze powerbank ben je de tijd altijd een stap voor. Met een maximaal vermogen van 3W laad je moeiteloos draadloze smartwatches en fitnessbandjes op. Plaats uw apparaat eenvoudig op de ZHX-PB22 powerbank en geniet van het gemak van draadloos opladen, waar u ook bent.

Product Vergroot afbeelding
Verzending
Betaling
Betaling
FAQs

Hoe lang duurt het om de ZHX-PB22 powerbank volledig op te laden?

De oplaadtijd voor deze powerbank is afhankelijk van het ingangsvermogen. Bij gebruik van Type-C-ingang met 5V/3A of 9V/2A duurt het meestal ongeveer 4-5 uur om volledig op te laden. Houd er rekening mee dat het gebruik van een oplader met een hoger uitgangsvermogen dan gespecificeerd de oplaadtijd niet zal verkorten.

Kan ik meerdere apparaten tegelijk opladen met deze powerbank?

Ja, je kunt meerdere apparaten tegelijk opladen. De powerbank heeft een geïntegreerde Type-C-kabel (22,5 W vermogen), een geïntegreerde Lightning-kabel (10 W vermogen) en een draadloos oplaadpad (3 W vermogen). Je kunt al deze opties tegelijkertijd gebruiken om verschillende apparaten efficiënt op te laden.

Is de ZHX-PB22 powerbank compatibel met alle apparaten die draadloos opladen ondersteunen?

De draadloze oplaadfunctie van deze powerbank is speciaal ontworpen voor draagbare apparaten met een laag vermogen die draadloos opladen ondersteunen, zoals: B. Smartwatches en fitnessbandjes. We raden het gebruik ervan niet aan om smartphones of andere elektronische apparaten op te laden, omdat de laadsnelheid extreem laag is. Om smartphones sneller en efficiënter op te laden, gebruikt u de ingebouwde Type-C- of Lightning-kabels.