Terugstuurbeleid

Het gebruikelijk retourbeleid van BatteryBuy.be is alleen van toepassing op producten die u direct op de website van BatteryBuy.be koopt. Wij hopen van harte dat u zult niet teleurgesteld worden door uw aankoop, maar soms dingen gewoon niet uit te werken. Je kunt artikelen binnen 30 dagen na ontvangst retourneren bij een BatteryBuy.be.

Lees de volgende maatregel goed om u succesvol uw producties of geld terug te geven:

  • 1Voordat je een artikel retour zendt naar BatteryBuy.be moet je eerst in het bezit zijn van een RMA-nummer. Alleen producten voorzien van een RMA nummer worden door onze service in behandeling genomen.
  • 2Stuur ons het product binnen 30 dagen na ontvangst van het RMA-nummer.
  • 3Alle producten moeten in hun geheel worden teruggezonden, inclusief alle oorspronkelijke onderdelen zoals handleidingen en accessoires.
  • 4Voorzie de doos van ons adres, het afzenderadres en het RMA-nummer.
  • 5Alle kosten voor terugzending moeten op voorhand worden betaald.
  • 6Alle klanten moeten contact met ons opnemen na het verzenden van de retourzending en ons de tracking informatie verstrekken zodat we de restitutie kunnen verwerken.
  • 7Zodra het item is teruggestuurd naar ons dan duurt het maximaal 14 dagen vanaf de datum van ontvangst voor een terugbetaling te verwerken en ten gunste van de wijze van betaling gebruikt.
  • 8Als je een product wilt ruilen voor een ander product dien je eerst het bewuste product aan ons retour te sturen alvorens wij een ander product leveren.
  • 9Alle retouren en ruilingen worden aan ons verzonden door de klant zelf en zijn voor eigen rekening en op eigen risico van de klant zelf, tenzij het om retournering gaat die buiten uw schuld moet worden uigevoerd.
Je hebt een verkeerd product ontvangen:

Je dient dit aan ons te melden binnen 30 dagen na levering retourneren, anders kunnen wij deze meldingen niet meer als zodanig aannemen en behandelen.
Wij zullen je kosteloos het juiste product toesturen, en zullen tevens het verkeerd geleverde product kosteloos laten afhalen.
Mocht je er voor kiezen om, na levering van het verkeerde product, van de bestelling af te zien, zullen wij het bedrag uiterlijk binnen 14 dagen terugstorten inclusief de door jouw betaalde verzendkosten.

Je hebt een beschadigd product ontvangen:

Je dient dit aan ons te melden binnen 30 dagen na levering retourneren, anders kunnen wij deze meldingen niet meer als zodanig aannemen en behandelen. Tevens dien je ons foto’s toe te sturen van de beschadiging.
Wij zullen je kosteloos een nieuw product toesturen, en zullen tevens het beschadigde product kosteloos laten afhalen.
Mocht je er voor kiezen om, na levering van het beschadigde product, van de bestelling af te zien, zullen wij het bedrag uiterlijk binnen 14 dagen terugstorten inclusief de door jouw betaalde verzendkosten.

Je hebt wel het goede product ontvangen, maar het voldoet niet aan je verwachting:

Je kunt het product aan ons retour sturen binnen 30 dagen na levering retourneren. U kunt binnen de 14 dagen nadat we uw geretourneerd product hebben ontvangen een terugbetaling verwachten volgens de betaalwijze die oorspronkelijk voor de aankoop werd gebruikt. U moet echter wel alle kosten van de retour (inclusief de originele postage, behandelingsfee en retourzendingen fee) betalen en wij beschuldigen u ook een restocking fee van 10%.