Garantie

BatteryBuy.be garandeert dat onze geleverde producten doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten en dat ze geen gebreken hebben. Ons doel is streven naar 100% klanttevredenheid. Wij doen hier ons uiterste best voor. Als het geleverde product defect raakt binnen de garantieperiode, kunt u een beroep doen op de garantie.

Let op: Voordat je een artikel retour zendt naar BatteryBuy.be moet je eerst in het bezit zijn van een RMA-nummer. RMA staat voor "Return Material Authorization" ofwel de toestemming om goederen naar BatteryBuy.be terug te mogen sturen.

1 Jaar Garantie

We bieden een twaalf maanden garantie voor alle accu's. Kapot producties onder de garantie zullen gratis veranderen worden maar niet herstellen om extra problemen te ontwijken.

Uitzonderingen en beperkingen

  • Indien de garantietermijn van 12 maanden verstreken is.
  • Indien u of anderen herstel- of andere werkzaamheden aan het producten hebben uitgevoerd.
  • Schade door normale slijtage of opzettelijke schade.
  • Verkeerde montage waardoor schade ontstaat.
  • Onjuist gebruik waardoor schade ontstaat.
  • Schade door overmacht of natuurrampen, in het bijzonder, maar niet uitsluitend, bij overstromingen, brand of vorstschade.
  • Reparatie of vervanging van het product leidt niet tot hernieuwing of verlenging van de garantieperiode.

Let op: Oplaadbare batterijen hebben normaal gesproken een beperkte laad- en ontlaadcyclus tussen 400 ~ 1000 cycli, afhankelijk van de toepassing en het gebruikspatroon van het individu. De capaciteit (beschikbare gebruikstijd) van oplaadbare batterijen vermindert elke keer dat ze door de laad- en ontlaadcyclus gaan. Daarnaast vermindert de kwaliteit van een batterij over verloop van tijd, ook als u deze niet gebruikt. Om deze redenen, als oplaadbare batterijen hun volledige (originele) capaciteit niet kunnen bereiken, wordt dat beschouwd als normale slijtage en valt het daarom niet onder deze garantie.

30 Dagen Geld Terug Garantie

Bent u na de bestelling toch nog niet helemaal tevreden? Dat vinden we natuurlijk erg jammer! Lukt het ons niet om u 100% tevreden te krijgen, bieden dan kunt u binnen 30 dagen na aankoop gebruik maken van onze 30 Dagen niet goed geld terug garantie en krijgt u gewoon uw geld terug. ( Alle producten dienen compleet, ongedragen, ongewassen en netjes in de originele verpakking te worden teruggestuurd. )