Over ons

Wij zijn een wederverkoper die gespecialiseerd is in laptop accu. Door de directe samenwerking met overzeese fabrikanten van laptop accu’s en Binnenlands logistiek centrum, bieden we u alternatieve laptop batterij van hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

We hebben veel laptop accu's met een aantal onderscheidene fabrikanten getest en vergeleken maar hebben alleen de fabrikanten die de beste laptop accu's kunnen produceren gekozen als onze langetermijnpartners. De kwaliteit van accu’s zal heel verschillend is tussen een fabrikant naar een andere. Om kosten te besparen, gebruiken sommige van hen slechte units om klanten de "goedkoopste" prijs te geven. Als u die producties kopt , zult u meer betalen in de toekomst. Maar vanaf nu kunt u deze probleem oplossen, omdat u op onze website geen goedkoop onvolkomene laptop accu kunt vinden. Alle accu’s die we leveren zullen de prestaties van OEM-accu's halen of overtreffen. Zij zijn alles de superieur lithium-ion-batterijen van topbedrijven zoals Panasonic, Sony, Samsung en Texas Instruments. Onze alternatieve accu is de beste in kwaliteit, prestaties en prijs.

Klanten zijn onze beste bezit, dus we dienen voor uw voldoening. Een 30 dagen geld terugbetaling is alleen een deel van onze belofte. We zullen hetzelfde serviceniveau met andere eerlijk wederverkoper. Onze bedoel is om een effectieve manier om uw problemen van batterij te oplossen. Hartelijk hopen we dat u met ons samenweken en beveelt we naar uw familie of vrienden aan. Uw vertrouwen en advies is de impuls voor onze verbetering.