Waar vind ik mijn laptop model nummer?

Het modelnummer van uw laptop is een uniek identificatienummer van uw laptop type. Het is niet uniek voor uw eigen laptop maar voor alle laptops uit dezelfde lijn.

Het modelnummer van uw laptop is te vinden op een aantal verschillende plekken. Op volgorde van waar het model het meest eenvoudig te vinden is zijn dat de volgende methodes:

• Figuur 1: Label op of bij het toetsenbord
  • find model of acer laptop near keyboard
  • Figuur 2: Sticker onderop de laptop (zoals Acer E5-572-593Y)

Het modelnummer staat meestal op de onderkant van een laptop op een sticker. Om deze te vinden kunt u het best eerst de laptop afsluiten. Vervolgens sluit u de deksel van de laptop en legt u deze ondersteboven.

• find model of acer laptop on back of notebook
  • Figuur 3: Dichtbij de aan / uit-knop (zoals Dell Latitude E6410)
  • find model of Dell laptop Near power button
  • Figuur 4: Bekijk het Power On Screen (zoals Sony Latitude D630)
  • find model on Dell laptop boot screen
  • Figuur 5: Rond het beeldscherm (zoals Sony VGN-CS31S)
  • sony model nummersSony laptop label
  • Figuur 6: Accuvak van de laptop

Indien u geen sticker kunt vinden en er helemaal geen modelgegevens op de onderkant van de laptop te vinden zijn, dan kunt u proberen de accu uit de laptop te verwijderen. U kunt deze verwijderen door de ontgrendelingsschuifjes opzij te drukken en de accu uit de laptop te tillen. Onder de accu vindt u specificaties van de laptop en in veel gevallen ook het modelnummer, zoals DV6-2020ed bij een HP Pavilion DV6 laptop.

• laptop battery compartment