Waarom Kopen Bij BatteryBuy.be?

 1. 1Breed Assortiment

  Breed Assortiment Als een top aanbieder van laptop accu industrie, leveren we batterijen van hoge kwaliteit voor gevarieerd laptop's(meer dan 100,000 laptop's).

 2. 2Batterijcellen van Hoogste Kwaliteit

  Batterijcellen van Hoogste Kwaliteit De innerlijke accucellen zijn de belangrijkste deel in een laptop accu. Daarom onze accupack inhoudt klasse A-accucellen en die garanderen de veiligheid in het gebruik, betrouwbare prestaties en langere levensduur.

 3. 3Strenge Kwaliteitscontrole

  Strenge Kwaliteitscontrole Wij hebben strenge eisen aan de prestaties en veiligheid van producten. Onze laptopbatterijen moet een aantal strenge kwaliteitscontroles en veiligheidstests ondergaan.

 4. 4100% Veilige Betaling

  100% Veilige Betaling Online betalen op onze webshop is 100% betrouwbaar. De afhandeling van uw bestelling verloopt over een beveiligde internetverbinding (https-protocol). Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling kan niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden.

 5. 530 Dagen Geld Terug Garantie

  30 Dagen Geld Terug Garantie Bent u na de bestelling toch nog niet helemaal tevreden? Dat vinden we natuurlijk erg jammer! Lukt het ons niet om u 100% tevreden te krijgen, bieden dan kunt u binnen 30 dagen na aankoop gebruik maken van onze 30 Dagen niet goed geld terug garantie en krijgt u gewoon uw geld terug.

 6. 61 Jaar Garantie

  1 Jaar Garantie We bieden een twaalf maanden garantie voor alle accu's. Kapot producties onder de garantie zullen gratis veranderen worden maar niet herstellen om extra problemen te ontwijken.

 7. 7Snelle Bezorgservice

  Snelle Bezorgservice Alle bestellingen zullen zo snel mogelijk worden verzonden, meestal 1-24 uur na de bestelling.

 8. 8100% Klanttevredenheid

  100% Klanttevredenheid BatteryBuy.be streeft 100% klanttevredenheid na voor al haar leveringen. Mocht u niet tevreden zijn over de informatie op de website, over de producten of over de dienstverlening, neemt u dan alstublieft contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om jouw vraag of klacht binnen 48 uur naar 100% tevredenheid op te lossen. Dat beloven we!