Hoge kwaliteit Apower1000 draagbare krachtcentrale 1024Wh

Apower1000 draagbaar laadstation 1024Wh

 • SKU: BEB1656
 • Conditie: nieuw
 • Celchemie: Li-FePO4
 • Capaciteit: 1024 Wh
 • AC-uitgang: 1800 W (220 V), 1600 W (110 V)
 • DC-uitgang: max. 12V18A/200W
 • USB-A-uitgang: max. 18 W
 • USB-C-uitgang: maximaal 100 W
 • Opladen: AC-adapter (max. 1000W), auto-adapter (max. 100W), zonnepaneel (max. 500W)
 • Nettogewicht: 13,5 kg
 • Afmetingen: 447x234x219mm
 • Garantie: 1 jaar
 • Voorraadstatus : In voorraad
Productbeschrijving
Ongeëvenaarde batterijprestaties

Ons Apower1000 draagbare energiestation is uitgerust met een krachtige 1024Wh LiFePO4-batterij. Deze krachtige batterij staat bekend om zijn duurzaamheid en veiligheid en zorgt ervoor dat u over een betrouwbare energiebron beschikt voor al uw buitenavonturen. Of u nu kampeert, reist in een camper of een noodstroomvoorziening nodig heeft, met deze krachtcentrale bent u verzekerd.

Veelzijdige vermogensuitgangen

Unsere tragbare Powerstation für den Apower1000 verfügt über eine beeindruckende Wechselstromleistung von 1800 W (220 V) bzw. 1600 W (110 V) und bietet damit die Flexibilität, eine Vielzahl von Geräten und Apparaten zu betreiben. Zusätzlich bietet sie einen leistungsstarken DC-Ausgang von 12V18A/200W Max, wodurch sie für verschiedene Anwendungen geeignet ist. Durch diese Vielseitigkeit wird sichergestellt, dass alle Ihre Stromanforderungen effizient und zuverlässig erfüllt werden.

Draagbaar en milieuvriendelijk

Met een gewicht van slechts 13,5 kg is dit draagbare krachtstation ontworpen voor gemakkelijk transport. Door hun lage gewicht zijn ze een ideale metgezel voor elke buitenexcursie. En dankzij de ondersteuning voor het opladen van zonnepanelen kunt u duurzame energie gebruiken om voor langere tijd van het elektriciteitsnet te blijven. Ervaar het ultieme op het gebied van draagbare energieoplossingen en breid uw buitenervaring uit met ons ultramoderne energiestation.

Product Vergroot afbeelding
Verzending
Betaling
Betaling
FAQs

Hoe lang duurt het voordat het Apower1000 draagbare krachtstation met zonnecellen volledig is opgeladen?

De oplaadtijd bij zonnepanelen is afhankelijk van het wattage van de panelen en het beschikbare zonlicht. Met een maximaal zonnevermogen van 500 W en optimale zonlichtomstandigheden kan de krachtcentrale in ongeveer 6-8 uur worden opgeladen. Let op: het energiestation wordt niet geleverd met zonnepanelen en deze dienen apart aangeschaft te worden. Om uw werk gemakkelijker te maken, wordt er echter een zonne-laadkabel meegeleverd.

Welke apparaten kan de energiecentrale tegelijkertijd ondersteunen?

De krachtcentrale heeft meerdere uitvoeropties om een ​​breed scala aan apparaten tegelijkertijd te ondersteunen. Het heeft een AC-uitgang van 1800 W (220 V) of 1600 W (110 V), een DC-uitgang met een sigarettenaanstekerpoort in de auto die tot 200 W ondersteunt, twee Type-C-poorten en vier USB-poorten. Met deze configuratie kunt u laptops, smartphones, camera's, kleine apparaten zoals minikoelkasten en zelfs sommige elektrische gereedschappen van stroom voorzien. Zorg ervoor dat het totale wattage van de aangesloten apparaten het maximale uitgangsvermogen niet overschrijdt om overbelasting te voorkomen.

Hoe lang gaat de energiecentrale mee als hij volledig is opgeladen?

De duur van de stroomvoorziening bij volledige lading is afhankelijk van het stroomverbruik van de aangesloten apparaten. Hij kan bijvoorbeeld een laptop van 60 W ongeveer 17 uur van stroom voorzien, een LED-lamp van 10 W ongeveer 102 uur, of een minikoelkast van 100 W ongeveer 10 uur. Deze schattingen kunnen variëren afhankelijk van de specifieke apparaten en hun gebruikspatronen. Met de nieuwe generatie snellaadtechnologie kunt u het Power Station in slechts één uur volledig opladen, waardoor u meer tijd heeft om van uw avonturen te genieten en minder lang hoeft te wachten op opladen.